lørdag 8. september 2012

Østmarkas Millenniumskonkurranse

Det er mange kjente problemer i Østmarka som verken er besteget eller har som ukjent grad og ukjent navn (de fleste av disse har aldri fått noe navn). For å skape litt "action" for alle Østmarkas buldreentusiaster, så starter nå i dag en konkurranse:

"Millenniumskonkurransen".

Det er over 1000 buldreproblemer i østmarka, men pr dags data er flere av disse prosjekter (børsta eller grovbøsta) og mange har en ukjent grad. For å være presis, så er 869 problemer besteget og godt beskrevet. Det mangler altså 131 problemer for at en fremtidig buldrefører skal inneholde 1000 godt beskrevne buldreproblemer.

Her finner du en miniguide for Østmarkas prosjekter og problemer med ukjent grad. Dersom du finleser denne vil du oppdage flere fine vegger som enda ikke er publisert på disse sidene. Konkurransen vil vare fram til problem nr 1000 blir innrapportert (pr epost eller muntlig).

Det utloves herved premie til:

1: Flest gjenbestigninger av gamle problemer med ukjent grad. Her blir det premie til første og andreplass. Forløpende innrapportering må sendes pr epost med beskrivelse av problemet og gradforslag. Det gjelder "først til mølla" for å få poeng.

2: Flest førstebestigninger fra og med i dag fram til problem nr 1000 blir innrapportert. Her blir det premie til første og andreplass. Forløpende innrapportering må sendes pr epost med beskrivelse av problemet og gradforslag.

Konkurransen avsluttes umiddelbart etter at problem nr 1000 innrapportes og vinnerne vil bli kåret!
Epost sendes til: trulstrengerikkealias hos gmail

Premien er et unikt eksemplar av buldreføreren for området med de 1000 problemene. Denne vil være printet på A4 med spiral og med plastforside og bakside. Det er den samme premien til alle 4, men selvfølgelig ekstra stor heder og ære for vinneren av konkurransens del 2.

Følgende regler gjelder:
 1. Området for konkurransen er avgrenset av Lutvann, Hellerudtoppen (kun ca nordlig grense), og Nøklevanns vestside.
 2. Rapporter inn pr epost "gamle" buldre du har (gjenbørstet) og besteget og gradert. Beskriv i eposten også dato (evt ca dato) for når du klatret bulderen og eventuell informasjon om problemet. Husk også å skrive ditt fulle navn.
 3. Rapporter inn prosjekter du har besteget med dato for bestigning, grad og navn på bulderen. Naturlige eliminasjoner og naturlige traverser aksepteres. Legg ved beskrivelse av problemet og gjerne bilde.
 4. For flest førstebestigninger så gjelder følgende poengberegning:
  • 1 poeng for bestigning av et eliminasjonsproblem (gjelder ikke sittstarter som følger enkleste vei.)
  • 2 poeng for et prosjekt beskrevet i konkurransens miniguide.
  • 3 poeng for et totalt nytt problem. (Problemet må med andre ord oppdages og renses før det blir besteget.)
 5. Alle anker vil blir avvist uten begrunnelse.
Det vil være en fortløpende resultatliste på toppen av bloggen for konkurransens del 2, og en nedtelling mot "1000 godt beskrevne problemer".

Innrappoteringene vil også med gjevne mellomrom bli beskrevet som vanlige innlegg i bloggen.

For øvrig vil det ikke blir utført noen kontroll, så i god britisk stil er det "Good sportsmanship" og "A Gentlemans (or Ladys) honour" som gjelder for innrapporteringen!

Vennligst skriv inn spørsmål angående konkurransen som kommentar til dette innlegget, slik at alle kan få klarhet i konkurransens regler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar