fredag 13. mai 2016

Østmarka buldremaraton 2016


Østmarka Vel arrangerer Buldremaraton lagkonkurranse den 28. mai!
(Ved dårlig være flyttes konkurranse til 4.juni. Eventuell flytting meddeles 26. mai.)

I 5 salige timer (fra kl 13-18) kan du og dine lagkamerater kjempe om å samle mest mulig poeng fra lista med buldre som du finner her: Regler Og Buldre

Problemene ligger mellom Hellerud-feltet og Ulsrudvann. Det kreves bestigning av minst ett problemer i 4 av de 7 sektorene. Avhengig av hvilken klasse du registreres i (3 klasser) gir ett problem forskjellig antall poeng, hvilket skal sørge for at alle lag har en like god mulighet til å vinne uavhengig av om du/dere er superman, eller mann-i-gata. Intro-graden er 5-.

Konkurransen er allerede omtalt av Geir Arne Bore og av Klatring.

Alle bulderne finner du allerede nå publisert i lista og laget ditt kan starte å legge opp en slagplan for hvordan dere kan sanke mest poeng, for det blir fete premier!

Har dere første utgaven av føreren finner dere mye der, men det aller meste finnes nå på utom.com. En minfører i PDF kommer snart. Den vil også bli utdelt ved påmelding. Kart finner dere her. Og en GPX file her.

Og som om det ikke er nok, når fingertuppene dine hyler av smerte og kroppen føles som den er overkjørt av buldoser 2 ganger, så inviterer vi til after-konk fest inne på Dansesteinen, direkte etter konkurranseslutt, for inntak av B-vitamin- eller tanin-holdig drikke, eller annet lunkent fluid. Grilling blir det garantert!

Ser fram imot å se dere alle til start!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar